Breaking news....

Beste leden en sportvrienden,

 We zitten nu nog midden in de vakantie en berichten over een 2e lockdown komen her en der op ons af. We zullen het moeten afwachten.Vooralsnog is de agenda weer aangepast en ge-update.

Op maandag 10 en vrijdag 28 augustus hebben we een vakantietraining, dit zulleOmdat n algemene trainingen zijn.Uitstekende manier om tijdens de vakantie scherp te blijven.

 

Doordat wegens alle coronamaatregelen onze jaarlijkse BBQ en famliedag geen doorgang konden vinden, hebben we het plan opgevat om in september alsnog een barbecue te organiseren voor al onze leden. De precieze datum zal z.s.m. bekend gemaakt worden.

 

Dit jaar zullen wij om verschillende redenen niet deelneman aan de Swiss Open in oktober.

 

Zoals het er nu naar uitziet, zullen de eerstvolgende examens in december van dit jaar zijn en zoals gebruikelijk 2 weken voor dfe kerstvakantie.

 

Tenslotte : "En schitterende gedachte kan je direct tot handdelen aanzetten". (Yamamoto Tsunetomo)

 

Tot snel,

 

Clive Emanuelson

 

 

Nieuwe reacties

17.11 | 12:34

Klein vraagje werkt Clive Emanuelson in Zoetermeer zoja hij was vroeger mentor van onc clauslaan en wil contact met hem ik moet iets weten wat belangrijk is.

...
31.01 | 13:26

Zoetermeer Pas is voor ons geen probleem.

...
30.01 | 22:39

Mag ik vragen of hier ook gebruik kan worden gemaakt van de zoetermeeras?Mijn zoontje van 8 heeft een les gevolgd op school en was erg onder de indruk
Mvg

...
04.06 | 18:04
VAKANTIES heeft ontvangen 1